Gyakori kérdések

Hogyan tudom elérni a szolgáltatóknak szóló lehetőségeket?

top

Ennek részletei a Szolgáltatóknak menüpontban le vannak írva. Az első lépés azonban a szolgáltató felhasználódhoz rendelése. Erről a következő válaszban olvashatsz.

Nem tudom szerkeszteni a cégem adatlapját. Hogyan tudom igazolni, hogy az adott cég hozzám tartozik?

top

Ehhez szükséges egy "Neked8"-as felhasználónév, valamint küldened kell egy emailt az ugyfelszolgalat_nem_sp_am_neked8.hu email címre, egy céges e-mail címről, amely igazolja, hogy a cég a felhasználódhoz tartozik. Ha ez nem megoldható, vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.

Miről szól az oldal?

top

A Neked8 egy felület a számotokra, hogy véleményt alkossatok a cégekről, segítve ezzel másoknak a megfelelő szolgáltató megtalálásában. Egyúttal számotokra is támpontot adhat mások véleménye. Továbbá a Neked8 lehetőséget ad a pozitív, avagy negatív élményeitek megírására egy-egy szolgáltatóval kapcsolatban.

Mi alapján vannak rendezve a szolgáltatók?

top

A szavazatok átlaga alapján, pontosabban az összképre vonatkozó szavazatok átlaga alapján.

Ha csak az "Összkép" számít igazán, miért van lehetőség az "Ár / érték" és "Minőség" szerinti értékelésre?

top

Bizonyos esetekben az általános összbenyomás mellett érdekelhetik az embereket további szempontok is.

Vannak a Neked8-on ingyenesen működő szervezetek is, ahol az "Ár / érték" nem értelmezhető, miért van mégis ott minden szolgáltatónál?

top

Igyekeztünk olyan szempontokat találni, melyek hatékonyan segítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását, és úgy gondoljuk ez a három szempont az, ami a szolgáltatók 99%-ára jellemző. Ahol az ’Ár / érték’ esetleg a ’Minőség’ nem értelmezhető, ott nem érdemes értékelni azokat.

Amit keresek, az nem szerepel a kategóriák között, mit tegyek?

top

A kategóriák nagyobb gyűjtőegységek, amik nagyon sok szolgáltatót tartalmazhatnak. Ha például konkrétan pizzát keresel, sokkal célravezetőbb lehet az ’Étel-ital’ kategória böngészésénél, ha beírod a szolgáltatáshoz, hogy pizza vagy pizzéria.

Bárki tölthet fel szolgáltatót?

top

Igen, a nyilvános cégadatokat akár te is feltöltheted. A rendszer automatikus kiegészítést (autocomplete) alkalmaz a szolgáltatók nevénél, és kidobja, ha már szerepel a rendszerben. Ilyenkor nem szabad, és a rendszer nem is engedi újból felvenni a már szereplő szolgáltatót.

Lehet-e gyűjtőoldalakat feltölteni?

top

Igen lehet, de csak akkor tudjuk jóváhagyni a feltöltést, ha valós szolgáltatásokat adsz meg, ami nem vezeti félre a felhasználóinkat. Pl. egy ingatlankereső oldalhoz illik az ingatlankereső, ingatlaninformáció stb. szolgáltatás, de a kiadó ingatlan, belföldi szállás stb. nem, hiszen adott szolgáltató közvetlenül nem kínál ilyen szolgáltatást.

Észrevételem van az oldallal kapcsolatban, hol jelezhetem?

top

A Kapcsolat menüponton keresztül tudsz nekünk írni.