Értékeld a szolgáltatókat

ShopAlike

ShopAlike RSS
Elérhetőségek:
Email:
Telefonszám:
Fax:
Cím:
Értékelés
Összkép
Átlag: 10   Szavazatok száma: 3
Ár / érték
Átlag: 7.5   Szavazatok száma: 4
Minőség
Átlag: 9.7   Szavazatok száma: 3
Kiemelt vélemények:

Nincs még kiemelt vélemény.

Szolgáltatások

A(z) ShopAlike szolgáltatásai:


alkalmi ruha, divatkiegészítő, divatékszer, elegáns női ruha, farmernadrág, ing, kesztyű, márka, nyaklánc, női alsóruházat, női divatruházat, női fehérnemű, női felsőruházat, női top, ruha, ruhavásárlás, ruházati kiegészítő, szoknya, táska, webshop

A térkép nem elérhető.
Márkák
Leírás
A ShopAlike.hu egy online bevásárlóközpont, mely ruházati termékeket, cipőket, táskákat és kiegészítőket kínál a vásárlóknak. Az oldalon számos online shop árukínálatát megtalálhatja, így Önnek nem kell a webshopok oldalait egyenként végigböngésznie, ha egy terméket keres.

A keresést megkönnyítendő, számos szűrő segít Önnek a kívánt termék megtalálásában: nem, szín, alapanyag és minta szerint is le tudja szűkíteni a találatok számát. Amennyiben további információt szeretne megtudni, a kiválasztott termékre kattintva az oldal átirányítja Önt az áruforgalmazással foglalkozó webshop honlapjára, ahol az adásvételt is le tudja bonyolítani.

A honlap célja összegyűjteni az összes boltot egy fedél alá, mely lehetővé teszi Önnek, hogy egy oldalról elérje az összes online shop árukínálatát.
Galéria
Feltöltött dokumentumok
Hasonló cégek

Tevékenységi kör és szolgáltatások alapján:

napszemüveg, felsőruházat, ruhavásárlás, női alsóruházat, női top


Kategória szerint:

Öltözködés, divat kategória