Értékeld a szolgáltatókat

Bátor Tábor Alapítvány

Bátor Tábor Alapítvány RSS
Elérhetőségek:
Email:
Telefonszám:

+361-302-8808

Fax:

+361 -02-8808

Cím:

Budapest

1146 (XIV. kerület)

Ajtósi-Dürer sor 31.

Mutasd a térképen »

Budapest

1033 (III. kerület)

Polgár u. 8-10.

Mutasd a térképen »

Értékelés
Összkép
Átlag: 10   Szavazatok száma: 5
Kiemelt vélemények:

Nincs még kiemelt vélemény.

Szolgáltatások

A(z) Bátor Tábor Alapítvány szolgáltatásai:


családi program, családi programok, daganatos betegség gyógyítás, egészségmegőrzés, egészségügy, gyermekegészségügy, gyermektábor, gyermektámogatás, gyógyászat, krónikus betegség kezelés, szja 1 százalék, önkéntesség, civil szervezet

Márkák
Leírás
Egy szerető családban a gyermek a legfontosabb érték. Ha a gyermeknél súlyos betegséget találnak, a család addigi élete felborul. Az addig mindennaposnak hitt örömök eltűnnek a hétköznapokból. A szorongás, a félelem, a fájdalom lesz az élet középpontja. Ebben az élethelyzetben a gyermek testi-lelki fejlődése megtörik, kortársaival megszakad a kapcsolata, barátai csak nehezen értik meg. A betegség elfogadása, legyőzése sokkal könnyebben megy, ha van egy elfogadó vidám, szerető közeg, ahol a betegséggel kapcsolatos szorongások meghallgatásra találnak és fel is oldódnak. Erről szól a Bátor Tábor.

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szervezünk számukra ingyenes programokat.

Számlaszámunk:
10918001-00000015-88740016
Adószám
18107913-1-41
Galéria
Feltöltött dokumentumok
Hasonló cégek

Tevékenységi kör és szolgáltatások alapján:

gyógyászat, családi programok, gyermektábor, daganatos betegség gyógyítás, családi program


Kategória szerint:

Gyógyászat kategória